Hotell i Härnösand

Författare:

Härnösand är en pittoresk stad belägen i hjärtat av Sverige, som lockar besökare med sin charmiga arkitektur och natursköna omgivningar. Oavsett om du är en affärsresenär eller en turist, är det viktigt att hitta rätt hotell för att få ut det mesta av din vistelse i Härnösand. Här följer en översikt av några av de mest populära hotellen i staden.

First Hotel Stadt

First Hotel Stadt är ett trestjärnigt hotell som ligger i centrum av Härnösand, precis vid hamnen. Hotellet erbjuder gratis WiFi, gym och bastu, och är en perfekt utgångspunkt för att utforska staden. Hotellets gäster uppskattar främst hotellets frukost och den avkopplande bastun.

Hotell City Härnösand

Hotell City är ett annat trestjärnigt hotell som ligger mitt i centrum av Härnösand. Det är ett bra alternativ för dem som vill ha en enkel och bekväm vistelse i staden. Hotellet har gratis parkering, gratis WiFi och ljusa rum med kabel-TV. Gästerna har också berömt hotellets trevliga personal och dess närhet till de flesta sevärdheterna.

Hotell Royal

Hotell Royal är ett trestjärnigt hotell som ligger i en renoverad 1800-talsbyggnad, bara 200 meter från Härnösands station. Hotellet erbjuder gratis WiFi och parkering och har rymliga rum som är utrustade med en privat bastu och en sittgrupp. Hotellets frukost är också mycket uppskattad av gästerna.

Highway Hotel

Highway Hotel är ett trestjärnigt hotell som ligger cirka två kilometer från centrala Härnösand. Hotellet riktar sig främst till affärsresenärer som söker en längre vistelse. Hotellet har platt-TV på rummen och är beläget precis vid E4:an. Gästerna har noterat att trots att det ser lite nedslitet ut på utsidan, så är det rent och lugnt inuti.

Sörgårdens Logi

Sörgårdens Logi är ett hotell med en bastu och tillgång till ett fullt utrustat kök och vardagsrum. Hotellet ligger nära E4:an och passar bra för resenärer på genomresa. Gästerna har uppskattat det bekväma boendet och den goda frukosten.

Nattvikens Vandrarhem

Nattvikens Vandrarhem är ett enklare vandrarhem som ligger i hjärtat av Härnösand, bara 70 meter från huvudgatan Storgatan. Vandrarhemmet har rum med badrum, TV och gratis WiFi, och erbjuder också en mysig matsal och god frukost.

Bed & Breakfast Villa Sedin

Bed & Breakfast Villa Sedin ligger mitt i centrala Härnösand och har gratis parkering, rum med platt-TV och gratis WiFi. Gästerna har berömt det stora rummet och den vänliga personalen.