Hotell Flen

Författare:

Hotell Loftet

Hotell Loftet i Flen – Välkommen till ett bekvämt boende och en trevlig vistelse mitt i Södermanland. Loftet Hotell & Gästgiveri är ett väletablerat hotell som ligger i centrala Flen, nära både natur och sjöar. Hotellet strävar efter att erbjuda bästa möjliga service och upplevelse för sina gäster.

Logi
Hotell Loftet erbjuder 49 rum att välja mellan, inklusive två familjerum och ett större rum. Alla rum är utrustade med dusch, platt-TV (32 tum) och gratis trådlöst internet. För internetanslutning behöver man begära en kod från receptionen. Hotellet har också en bastu som gästerna kan använda. För dem som reser med hund finns det särskilda rum tillgängliga mot en extra avgift på 350 kr.

Priserna varierar beroende på rumstyp. Enkelrum kostar 995 kr inklusive frukost, dubbelrum kostar 1595 kr inklusive frukost, 3-bäddsrum kostar 1995 kr inklusive frukost och 4-bäddsrum kostar 2395 kr inklusive frukost. Familjerum inklusive en våningssäng kostar 1995 kr för två vuxna och ett barn under 12 år, och 2395 kr för två vuxna och två barn under 12 år. Handikappanpassade rum med följeslagare kostar 1595 kr inklusive frukost. Gäster som vill använda bastun betalar 495 kr per person för en timme.

Konferens och mötesplats
Hotell Loftet erbjuder också fyra konferenslokaler med plats för upp till 50 personer. De har tillgång till overhead, pappersblock, whiteboard samt kanon och dator. Hotellet kan ordna mat för konferenser efter överenskommelse.

Restaurang Loftet
Hotell Loftet har en trevlig restaurang där gästerna kan avnjuta god mat i en avslappnad miljö. Restaurangen har öppet från kl. 11 till 21 på vardagar och kl. 12 till 21 på helgerna. Dagens lunch serveras måndag till fredag mellan kl. 11 och 14.

Nyrenoverad festlokal
Hotell Loftet har även en nyrenoverad festlokal där gästerna kan ha bröllopsfester, dopfester, födelsedagsfester med mera.

Hotell Loftet strävar efter att erbjuda en trevlig och avkopplande vistelse för alla sina gäster, oavsett om det är för affär eller nöje. Gästerna kan förvänta sig bekväma rum, bra service och god mat på hotellet. Välkommen till Hotell Loftet i Flen!

Idrottsgården, vandrarhem och stugor

Idrottsgården i Flen är ett företag med en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1953, då gården grundades. Tidigare hette gården Volvogården, men efter att Ola Eriksson och Håkan Karlsson tog över namngavs den till Idrottsgården. Idag drivs gården av Ola Eriksson.

På området finns fasta hyresgäster som veterinär, förskola, fysioterapeut samt privatpersoner. Men utöver den fasta verksamheten hyrs anläggningen ut som semesterboende, lägergård och företagsboende.

Visionen på Idrottsgården är att erbjuda naturnära boende som främjar till aktivitet och rörelse. Gården vill kunna erbjuda en mängd olika aktiviteter i området så att det finns något för alla.

Idrottsgården erbjuder sjönära boende som uppmuntrar till aktivitet och rörelse. Här hittar man hus, lägenheter, stugor och rum belägna vid den vackra sjön Orrhammaren, bara en timmes resa från Stockholm.

Gården erbjuder också möjlighet att tälta, bo i husvagn eller husbil på området – vänligen kontakta Idrottsgården för mer information. Vid bokning skickas bokningsvillkor, bokningsbekräftelse, städinstruktioner, information om tillgång till boendet samt parkeringanvisningar och utrymningsinstruktioner.