Boka hotell i Arvika

Författare:

Upptäck vackra Arvika med något av stadens många hotellalternativ. Här finns en mängd olika hotell att välja mellan, allt från budgetalternativ till lyxiga hotell med hög standard. Vi har sammanställt information om några av stadens mest populära hotell nedan för att hjälpa dig att välja rätt.

Scandic Arvika

Scandic Arvika är ett elegant hotell som ligger nära centralstationen i Arvika. Här erbjuds rymligt och bekvämt boende med gratis frukost och WiFi. Hotellet har fått goda recensioner för sin frukost, centrala läge och mycket vänliga personal. Scandic Arvika har en fyra-stjärnig standard och har 485 recensioner med ett genomsnittligt betyg på 7.1. Priset per natt börjar från 1076 SEK.

Clarion Collection Hotel Bristol

Clarion Collection Hotel Bristol ligger mitt i Arvika, bara 300 meter från järnvägsstationen. Här serveras lättare måltider varje kväll, och gästerna kan njuta av gratis WiFi och kostnadsfritt kaffe med godsaker. Hotellet har fått bra recensioner för sin frukost och för sitt centrala läge. Clarion Collection Hotel Bristol har en tre-stjärnig standard och har fått 538 recensioner med ett genomsnittligt betyg på 7.6. Priset per natt börjar från 976.50 SEK.

Jennys Hotell och Restaurang

Jennys Hotell och Restaurang ligger också centralt i Arvika och erbjuder individuellt inredda rum med te- och kaffefaciliteter, platt-TV och gratis WiFi. Här bor du bara 5 minuters promenad från Arvikas tågstation. Hotellet har fått bra recensioner för sin frukost, rummens ljudisolering och parkeringen. Jennys Hotell och Restaurang har en tre-stjärnig standard och har fått 515 recensioner med ett genomsnittligt betyg på 7.7. Priset per natt börjar från 795 SEK.

Hotel Arkaden

Hotel Arkaden ligger också centralt i Arvika och är bara 5 minuters promenad från Arvikas tågstation. Här erbjuds rum och lägenheter med gratis WiFi och gratis privat parkering finns vid boendet. Hotellet har fått bra recensioner för sin stämning och ägarens vänlighet. Hotel Arkaden har en tre-stjärnig standard och har fått 252 recensioner med ett genomsnittligt betyg på 7.8. Priset per natt börjar från 790 SEK.

Go to sleep Arvika

Go to sleep Arvika är ett vandrarhem som ligger bara 300 meter från Arvikas centrum. På vandrarhemmet finns även en restaurang, en 24-timmarsreception och ett gemensamt kök. Go to sleep Arvika har fått bra recensioner för personalens vänlighet och den goda frukosten. Vandrarhemmet har en genomsnittlig gästbetyg på 6.8 baserat på 193 recensioner.