Hotell Eslöv

Stadsguiden » Eslöv » Hotell Eslöv

Det finns för närvarande 2 hotell i Eslöv. Här är mer information om dem:

Hotell Stensson

Hotell Stensson är ett hotell med en rik historia och har varit en del av Eslövs stadskärna i över 100 år. Det är beläget mitt i Skåne, precis vid stadens torg, med en direkt närhet till alla bekvämligheter som staden har att erbjuda.

Rummen på Hotell Stensson är bekväma och erbjuder en mängd olika alternativ. Vissa rum har utsikt över staden, medan andra vetter mot den vackra innergården. Hotellet erbjuder också hundvänliga rum för gäster som vill resa med sina fyrbenta vänner.

Varje morgon serveras en härlig frukost i hotellets Atrium, som har en klassisk Stensson-interiör och ett vackert glastak. Hotellet har också en lobby och lounge där gästerna kan koppla av och använda internet.

Förutom att vara ett bekvämt ställe att bo på, har Hotell Stensson också utmärkta möjligheter för konferenser och möten. Oavsett om det är en liten eller stor konferens, kan hotellet hjälpa till att anordna den perfekta evenemanget.

En av de stora fördelarna med Hotell Stensson är dess närhet till tågstationen. På bara två minuters promenad kan du ta tåget till Lund på 10 minuter eller Malmö på 20 minuter. Det är också lätt att ta sig runt i Eslöv med bussar som går till olika delar av staden.

För gäster som reser med bil finns det både utomhusparkering och ett garage som ligger i direkt anslutning till hotellet, vilket är en bekväm lösning för att parkera under vistelsen.

Hotell Stensson är en viktig del av Eslövs historia och har varit en av stadens mest kända platser sedan det öppnades för över 100 år sedan. Med dess centrala läge, bekväma rum och utmärkta mötesmöjligheter, är Hotell Stensson ett utmärkt val för gäster som söker efter en bekväm och historisk plats att bo på i Eslöv.

Brink Hotell

Brink Hotell är ett modernt hotell som ligger i centrala Eslöv och öppnade i augusti 2013. Hotellet har som ambition att skapa en hemliknande miljö för sina gäster. Det finns gratis WiFi och gratis parkering på hotellet. Rummen är ljust inredda och har platt-TV samt eget badrum.

Alla rum på Brink Hotell har trägolv och skrivbord. Badrummen är helkaklade och utrustade med dusch. Varje morgon serveras en frukostbuffé som ingår i priset. Hotellet har också ett gemensamt pentry, en möblerad terrass och ett gemensamt vardagsrum med böcker och sällskapsspel. För gäster som vill upptäcka området finns det cyklar att hyra mot en extra kostnad.

Eslövs tågstation ligger 12 minuters promenad bort, vilket ger gästerna möjlighet att snabbt och enkelt ta sig till andra städer i Skåne. Till exempel tar det bara 18 km att nå centrala Lund och 30 km till centrala Malmö. Eslövs golfbana ligger bara 2,5 km bort, vilket gör hotellet till en idealisk utgångspunkt för golfare.

Brink Hotell är en idealisk bas för att utforska de omkringliggande sevärdheterna i Skåne. Omgivningen erbjuder en mängd olika aktiviteter som exempelvis besök på Österlen, Öresundsbron eller Hovdala slott. I Lund kan du besöka Lunds universitet, botaniska trädgården eller ta en promenad längs Lunds å. I Malmö kan du besöka Turning Torso, Malmöhus slott eller ta en tur till Malmö Opera.

Brink Hotell är ett prisvärt boendealternativ med ett utmärkt läge i centrala Eslöv. Med närhet till både Malmö och Lund är det en idealisk utgångspunkt för att utforska Skåne.