Hotell Arboga

Författare:

Här hittar du det största utbudet av hotell i Arboga.

Arboga Stadshotell

Arboga Stadshotell ligger centralt i Arboga och har en fin standard med gammeldags charm. Hotellet har 26 hotellrum som passar olika typer av resenärer och har nyrenoverade badrum och smart TV. Gäster kan lyxa till sin vistelse genom att boka basturum med jacuzzi och överraska sällskapet med champagne på rummet. Gratis trådlöst internet och gästparkering ingår och en härlig frukostbuffé serveras varje dag. Observera att hotellet inte har hiss och det rekommenderas att meddela vid bokningen om man önskar ett rum på nedersta våningen.

Rasta Arboga

Rasta Arboga är ett utmärkt hotell med 21 fräscha rum och allt som behövs för en bekväm vistelse. Hotellet erbjuder fri parkering, trådlöst internet och en härlig frukostbuffé som ingår i priset. Man kan enkelt boka rum via hemsidan eller telefonen och det finns möjlighet till gratis avbokning ända fram till ankomstdagen.

Beläget vid E20 rondellen strax utanför Arboga, har hotellet en restaurang med uteservering och en Preem-butik där receptionen finns. Gästerna kan njuta av frukost, lunch och á la carte-rätter i restaurangen och handla allt från bensin till basvaror och snacks i butiken. Dessutom kan man nu även köpa kaffe från Espresso House på hotellet.

Alla rummen på hotellet är rökfria och har tv och eget badrum med dusch och toalett. Hotellet erbjuder även cykeluthyrning, vilket är ett perfekt sätt att utforska området. Incheckning är från kl 15.00 till 22.00 och utcheckning sker före kl 11.00. Barn under 3 år bor gratis om de använder befintliga sängar, men det finns möjlighet att få babysängar på begäran.

Dinners

Dinners är en svensk familjeägd restaurangkedja som även erbjuder hotell och konferensmöjligheter. Med en fräsch, modern och personlig miljö, samt en meny som erbjuder både husmanskost och à la carte, skapar Dinners en känsla av att komma hem. Fikabuffén erbjuder olika bakverk, och hotellrummen är utrustade med egen toalett och dusch, trådlöst internet och TV-kanaler. För festarrangemang såsom dop, studentfester och bröllop kan Dinners hjälpa till att arrangera evenemanget. Konferensmöjligheterna inkluderar halv- eller heldagskonferenser med kaffe och smörgås eller lunch, samt konferenspaket med övernattning och trerätters middag. De tre konferensrummen rymmer mellan 10 och 20 personer, och är utrustade med whiteboard, trådlöst internet, block och pennor. Frukostbuffé ingår alltid. Varmt välkommen till Dinners – där maten skapar trivsel och harmoni.