Hotell Västerås

Stadsguiden » Västerås » Hotell Västerås

Västerås är en stad i centrala Sverige som erbjuder många valmöjligheter när det gäller hotell. Oavsett om du besöker staden för affärer eller nöje finns det något för alla.

Ett av de mest populära hotellen i Västerås är Best Western Plus Hotel Plaza. Detta 4-stjärniga hotell ligger bara 400 meter från centralstationen och har en imponerande 25-våningsbyggnad. Gästerna kan njuta av en fantastisk utsikt från hotellets Sky Spa, som ligger på våning 23. Här finns tre bastur, spabehandlingar och en relaxavdelning med förfriskningar. Hotellet har också en god frukost och fina rum.

Ett annat 4-stjärnigt hotell som rekommenderas är Comfort Hotel Västerås. Detta hotell ligger bara några minuter från kongresscentret Aros och Västerås konserthus. Gästerna kan njuta av en god frukost med många valmöjligheter och rum som är välstädade och inredda på ett modernt sätt. Personalen är mycket vänlig och tillmötesgående och hotellets läge är utmärkt för resenärer som reser med tåg.

Sure Hotel Studio by Best Western Esplanade är ett 3-stjärnigt hotell i Västerås som ligger 10 minuters promenad från Västerås centralstation. Hotellet har gratis WiFi och tillgång till bastu. Alla rum har platt-tv med satellitkanaler. Ett plus är att vissa gäster har rapporterat att de har fått ett större rum än de bokat till samma pris.

Good Morning Västerås är ett 3-stjärnigt hotell som ligger strax utanför stadens centrum men ändå nära till sevärdheter och aktiviteter. Hotellet erbjuder gratis privat parkering, frukost från kl. 06.00 och en bar som har öppet till sent. Gästerna har uppskattat den rika frukostbuffén och hotellets läge nära många sportaktiviteter. Receptionspersonalen har också fått höga betyg för sin vänlighet.

Hotell Arkad är ett annat populärt hotell i Västerås. Detta miljövänliga hotell ligger bara några minuters promenad från de båda huvudgatorna Vasagatan och Stora Gatan. Personalen på hotellet är mycket vänlig och hjälpsam och gästerna känner sig som en del av familjen. Rummen är moderna och välutrustade med allt som behövs för en bekväm vistelse.

Sure Hotel Studio by Best Western Esplanade är ett 3-stjärnigt hotell som också är mycket populärt i Västerås. Hotellet ligger bara 10 minuters promenad från centralstationen och erbjuder gratis WiFi och tillgång till bastu. Rummen är välutrustade med platt-TV och satellitkanaler. Gästerna uppskattar också hotellets priser som är mycket överkomliga.

Elite Stadshotellet Västerås är ett annat 4-stjärnigt hotell som erbjuder eleganta rum och en engelsk gastropub. Hotellet ligger på Stora Torget i Västerås, 10 minuters promenad från centralstationen. Gästerna uppskattar hotellets vackra och avkopplande atmosfär samt dess läge mitt i stadskärnan.

Steam Hotel är ett annat hotell som är väl värt att överväga under en vistelse i Västerås. Detta 18-våningshotell ligger bara 2 km från stadens centrum och har en imponerande takrestaurang och bar med utsikt över sjön Mälaren. Gästerna kan också njuta av spa-behandlingar och en biograf, vilket gör det till en idealisk plats för både affärsresenärer och turister.

Hotell Västerås är ett annat centralt beläget hotell som erbjuder gratis Wi-Fi och snabb incheckning 24 timmar om dygnet. Hotellet ligger nära stadens sevärdheter, inklusive Västerås domkyrka och järnvägsstationen. Gästerna har uppskattat det rymliga och välstädade rummen, bekväma sängarna och den goda frukosten.