Hotell Hjo

Författare:

Hjo är en pittoresk stad belägen vid Vätterns strand och erbjuder en unik atmosfär och vackra omgivningar. För besökare som söker bekvämt boende i Hjo finns det två hotell som sticker ut för sin service och charm: Röda Stallet Bed & Breakfast och Hotel Bellevue.

Röda Stallet Bed & Breakfast är perfekt beläget bara 300 meter från Vätterns strand och endast 1 km söder om Hjo centrum. Detta bed and breakfast erbjuder enkel men trevlig logi i ombyggda stallbyggnader. Här kan du koppla av i rummen som inkluderar handdukar och sängkläder. På begäran kan TV läggas till i rummet. Alla rum har även eget badrum för extra komfort.

Gästloungen på Röda Stallet har en TV, brädspel, böcker och ett bordtennisbord, vilket ger en avkopplande och underhållande atmosfär. För de som vill laga sin egen mat eller förvara mat finns det mikrovågsugn och kylskåp tillgängligt. För att njuta av utomhusmiljön kan du låna grillutrustning och hyra cykel för att utforska Hjo och dess omgivningar.

Å andra sidan, Hotel Bellevue erbjuder enastående boende i centrala Hjo, beläget i Stadsparken och precis intill Vättern. Hotellet imponerar med gratis Wi-Fi, privat parkering och en avkopplande relaxavdelning med bastu. Rummen är fördelade mellan huvudbyggnaden och Villa Viktoria. Alla rum på hotellet är utrustade med TV och många av dem erbjuder fantastisk utsikt över parken eller den närliggande småbåtshamnen.

Hotel Bellevue har en rik historia, där vissa delar av byggnaden härrör från slutet av 1800-talet. Här kan gästerna njuta av den gemensamma loungen som har en platt-TV, perfekt för avkoppling och trevliga stunder.

För de som vill utforska området runt Hjo, är det enkelt att nå intressanta sevärdheter som Karlsborgs fästning och Göta kanal, som ligger inom 30 minuters bilresa från hotellet. För golfälskare finns även Hökensås golfbana bara 10 km bort.

Oavsett om du väljer Röda Stallet Bed & Breakfast eller Hotel Bellevue i Hjo kommer du att bli förtjust över den charmiga atmosfären, utmärkta service och de vackra omgivningarna som denna småstadsidyll har att erbjuda.