Hotell Eskilstuna

Författare:

Eskilstuna erbjuder ett stort utbud av hotell för alla smaker och behov. Oavsett om du vill bo i en historisk 1800-talsbyggnad eller i en modern miljövänlig byggnad, så finns det ett hotell för dig. Elite Stadshotellet Eskilstuna, Best Western Plaza Hotel, Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell, Comfort Hotel Eskilstuna och First Hotel City Eskilstuna är alla utmärkta val för en bekväm och trevlig vistelse i staden. Med centralt läge och en rad bekvämligheter som gratis WiFi, gym, bastu och 24-timmarsreception, så är dessa hotell perfekta för både affärsresenärer och turister. Utforska Eskilstuna’s rika historia och kultur, njut av en kvällsmåltid på hotellets restaurang eller koppla av i bastun efter en dag fylld med aktiviteter. Valet är ditt!

Elite Stadshotellet Eskilstuna

Elite Stadshotellet Eskilstuna ligger vid ån och är bara 500 meter från Eskilstunas centralstation. Hotellet erbjuder gratis WiFi, gym och bastu. Rummen har platt-tv och minibar, samt skrivbord och garderob. Baren Bishop’s Arms serverar pubmat och ett stort sortiment av whisky och hantverksöl, medan hotellets restaurang erbjuder internationella à la carte-rätter.

Best Western Plaza Hotel

Best Western Plaza Hotel är ett miljövänligt hotell som ligger mittemot Mälardalens universitet i centrala Eskilstuna. Hotellet erbjuder gratis WiFi och rum med platt-tv. Rummen har en liten sitthörna samt kaffe- och tekokare. Gästerna kan njuta av libanesiska rätter i den närliggande restaurangen Meze Lounge. Hotellet har även ett välutrustat gym som är öppet 24 timmar om dygnet och en bastu.

Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell

Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell ligger i samma byggnad som Munktellmuseet och erbjuder utsikt över Eskilstunaån. Hotellet har en relaxavdelning med bastu och rymliga rum med gratis Wi-Fi. Alla rum har en fåtölj och både satellit- och filmkanaler. Frukosten består av ekologiska alternativ samt både varma och kalla rätter och serveras i vinterträdgården som har magnifik utsikt över floden och staden.

Comfort Hotel Eskilstuna

Comfort Hotel Eskilstuna ligger intill ån i centrala Eskilstuna. Här erbjuds gratis WiFi och rum med eget badrum och kabel-TV. Hotellet har även ett gym och en lobbylounge med flipperspel. Drinkar serveras i baren och en uppskattad frukostbuffé serveras varje morgon i frukostrummet.

First Hotel City Eskilstuna

First Hotel City Eskilstuna ligger i en 1800-talsbyggnad i centrala Eskilstuna och är tvärs över gatan från Eskilstunas centralstation. Hotellet har rymliga rum med platt-tv och gratis WiFi. Rummen har skrivbord och eget badrum med badkar eller dusch. Gästerna kan träna i det lilla gymmet eller koppla av i bastun. Hotellet serverar frukostbuffé varje morgon i matsalen och kaffe och kakor på eftermiddagen.