Hernö Gin

Författare:

Vill du uppleva något unikt under din resa till Härnösand? Då är ett besök på Hernö Gin i Dala utanför Härnösand ett måste för alla gin-älskare. Hernö Gin är världens ledande hantverksginproducent och stolta pionjärer som startade det första gindestilleriet i Sverige 2011.

Hernö Gin grundare Jon Hillgren är en passionerad gin-entusiast och hans resor runt om i världen har inspirerat honom att skapa världens mest prisbelönta gin. Med naturliga och ekologiska botaniska ingredienser och handhamrade kopparstillar som Kierstin och Marit skapas premium-gin med fokus på kvalitet.

Men det är inte bara den fantastiska ginen som gör Hernö Gin till ett besöksmål. Dala, beläget mitt i naturen i Höga kusten i Sverige, är en plats med en unik skönhet och renhet som inspirerar till att skapa och uppfylla drömmar. Här kan du känna ensamhetens lycka och koppla av från vardagens stress.

Hernö Gin är också en social plats där du kan dela skoj med andra gin-älskare från när och fjärran. Hernö Gin Club är den största prenumerationstjänsten för gin-älskare i Norden och ger dig möjlighet att vara en del av gemenskapen för det aktuella året genom att innehava det årligen släppta Hernö Gin Club-myntet. Du får också rabatter på besök i Hernö Gin Bistro och Hernö Gin Bar i Stockholm.

Så om du vill uppleva något unikt på din resa till Sverige, ta en tur till Hernö Gin och upplev den fantastiska ginen, njut av naturen i Dala och umgås med andra gin-älskare.