Hotell Bollnäs

Författare:

Bollnäs är verkligen en pärla i hjärtat av Hälsingland! Stadskärnan är kompakt och bjuder på trevlig shopping, medan naturen och vattnet alltid är närvarande och lättillgängligt. Här finns möjlighet till bad på flera olika platser, skidåkning på vintern och vandring och cykling under sommaren. Utflyktsmålen ligger också tätt och i Växbo kan du njuta av både kultur och gastronomi. Oavsett vad du söker, finns det något för alla i Bollnäs – välkommen hit!

Bollnäs är en vacker destination för de som söker en avkopplande och fridfull semester. Det finns flera utmärkta hotell i området, men tre sticker ut som särskilt värda att nämna. Norrfly Herrgård AB, Grand Hotell Bollnäs och Scandic Bollnäs är alla utmärkta val för resenärer som besöker Bollnäs.

Norrfly Herrgård

Först upp är Norrfly Herrgård AB, ett 3,0-stjärnigt hotell beläget i Kilafors. Detta charmiga B&B erbjuder en fridfull flykt från stadslivet. Med en golfbana på plats kan gästerna njuta av en runda golf innan de går till fitnesscentret, bastun eller bubbelpoolen. Hotellet erbjuder också gratis Wi-Fi, parkering och daglig frukost för att göra din vistelse mer bekväm. Dessutom är hotellet husdjursvänligt så du behöver inte lämna dina fyrbenta vänner bakom!

Grand Hotell Bollnäs

Nästa hotell är Grand Hotell Bollnäs, beläget i hjärtat av Bollnäs. Detta 3,0-stjärniga hotell är ett utmärkt val för dem som söker en bekväm och praktisk vistelse. Hotellet erbjuder ett utbud av bekvämligheter, inklusive fitnesscenter, bastu och gratis Wi-Fi och frukost. Dessutom ligger hotellet bara en kort promenad från Bollnäs station, vilket gör det enkelt att utforska området.

Scandic Bollnäs

Scandic Bollnäs är ett bekvämt hotell med en fantastisk utsikt över sjön Varpen och nära till stadens charmiga centrum. Hotellet erbjuder en mängd bekvämligheter, såsom ett gym, bastu och en mysig relaxavdelning där du kan koppla av efter en dag full av aktiviteter. Starta din dag med en god frukostbuffé som alltid ingår i priset. Scandic Bollnäs är också en perfekt plats för idrottslag och har medlemskap i Scandic Sports för förmånliga priser. Hotellet är tillgängligt för alla och erbjuder gratis Wi-Fi och parkering. Kom och upplev det avkopplande boendet på Scandic Bollnäs med en högsta betyg på 4,0 av 414 omdömen från TripAdvisor.

Besök Bollnäs

I Bollnäs finns det något för alla oavsett om man föredrar kultur, natur eller sport. Besök Kulturhuset för en kulturupplevelse, vandra längs naturstigarna i äkta hälsingeskog eller prova det ekologiska ölet på Stormare bryggeri. Bollnäs padelhall erbjuder en plats för motion och gemenskap, medan Bollnästravet är en komplett tävlings- och träningsanläggning med aktiviteter året om. Ångbåten S/S Warpen erbjuder en unik upplevelse av Bollnäs och Ljusnans dalgång från vattnet, medan spahotellet Orbaden Spa ger dig fantastisk utsikt över Ljusnans dalgång. Andra aktiviteter inkluderar paintball, Kyrkbåtsrodd, zipline, golf, biografteater, minigolf, gårdsspa och mer.