Falu Vildvattenpark

Författare:

Falu Vildvattenpark är en spännande familjeaktivitet som erbjuder en mängd olika äventyrliga aktiviteter i Falun, Dalarna. Besökare kan prova på forspaddling, en säker och spännande aktivitet som passar alla åldrar och förkunskaper, och där all utrustning ingår. En skön bastu väntar efteråt. För de som vill testa sina höjdskräckar finns också en klätterpark bland tallarna, där klättringen är en bra fysisk utmaning för både nybörjare och erfarna klättrare.

Falu Vildvattenpark välkomnar också företags- och gruppaktiviteter, där de är flexibla och anpassar sig efter besökarnas önskemål och behov. För bekvämlighet finns det toaletter, separata omklädningsrum för dam och herr med duschar och fika med kaffe och läsk i receptionen.

Besökare uppmanas att boka sin dag på Falu Vildvattenpark och uppleva en oförglömlig dag med familj och vänner i vackra Dalarna!

Aktiviteter

Falu Vildvattenpark i Falun erbjuder spännande och prisvärda aktiviteter för hela familjen och grupper, inklusive forspaddling och höghöjdsklättring. Priserna varierar från 240 kr för höghöjdsklättring för barn mellan 7-9 år upp till 595 kr för vuxna som vill prova på forspaddling. Det finns också möjlighet att köpa säsongskort för paddling och kanotslalom. Parken är flexibel och anpassar sig efter gruppstorlekar och specialarrangemang, och har även toaletter, omklädningsrum, fika och andra bekvämligheter.