Hotell Fagersta

Författare:

Det finns idag 3 hotell i Fagersta:

Wärdshuset Dickens

Wärdshuset Dickens’ är ett hotell beläget i centrala Fagersta, med bekvämt avstånd till stadskärnan, järnvägsstationen och riksväg 68. Hotellet har en rad bekvämligheter för sina gäster, inklusive fiber internet, parkeringsplats, söndagsbuffé, middag och shuttle service. Gäster är också välkomna att ta med sina hundar till hotellet.

Hotellet är uppkallat efter den berömda författaren Charles Dickens, som föddes i England år 1812. I enlighet med hans litterära arv är hotellets inredning och atmosfär inspirerade av hans verk, vilket ger det en historisk känsla.

Rummen på Wärdshuset Dickens’ är alla rökfria och belägna på markplan för enkel åtkomst. De har alla skräddarsydda svenska handtillverkade resårsängar för bästa sovkomfort.

Hotellet har också en restaurang med bistrorätter och svensk husmanskost som serveras i en avslappnad atmosfär. Restaurangen har en matsal och en lounge med biljardbord för gästernas avkoppling.

Sammanfattningsvis är Wärdshuset Dickens’ ett bekvämt och välutrustat hotell med en historisk känsla och inspirerad av en av Englands mest berömda författare, Charles Dickens.

Hotell Rosenlund

otellet Rosenlund i Fagersta är ett idealiskt alternativ för resenärer som söker en bekväm och prisvärd vistelse. Hotellet erbjuder olika typer av rum, inklusive enkelrum och dubbelrum, som båda har bekväma sängar och grundläggande faciliteter för att göra din vistelse så bekväm som möjligt.

Enkelrummen på Rosenlund har en enkel säng, medan dubbelrummen har två enkelsängar. Båda rumstyperna har delat badrum och toalett. Rummen har också en mängd bekvämligheter som inkluderar en dusch, strykjärn, skrivbord, tvättmaskin och en garderob.

Förutom rummen har Rosenlund också en mängd tjänster och bekvämligheter tillgängliga för gästerna. Till exempel finns det gratis parkering tillgänglig på hotellets egendom, och det finns möjlighet att anlända med husdjur, vilket är en fördel för många gäster. Gästerna har också tillgång till gratis Wi-Fi på rummen och i gemensamma utrymmen, och det finns även en gemensam TV-lounge och ett kök som gästerna kan använda.

Rosenlund erbjuder också praktiska tjänster som inkluderar en privat incheckning/utcheckning och en snabb utcheckning. Dessutom finns det en daglig städningsservice och tvättservice tillgänglig på begäran.

Sammanfattningsvis erbjuder Hotellet Rosenlund i Fagersta en praktisk och prisvärd boendealternativ. Gästerna kan välja mellan enkelrum och dubbelrum, båda med grundläggande bekvämligheter som är nödvändiga för en bekväm vistelse. Dessutom finns det många bekvämligheter och tjänster som gästerna kan dra nytta av, inklusive gratis Wi-Fi, gratis parkering och möjlighet att anlända med husdjur.

Fagersta Brukshotell

Fagersta brukshotell är ett personligt och mysigt familjeägt hotell som sätter gästernas upplevelse i fokus. Hotellet har totalt 52 rum, varav 22 är dubbelrum och 30 är enkelrum. Det finns också tre olika konferenslokaler som har all teknisk utrustning som behövs för ett möte.

På hotellet finns två restauranger: bistro Lillys och representationsrestaurangen Blomster. Det går att boka bord via deras hemsida eller reception. Varje vardag serveras en lunchbuffé. Under hela året arrangerar hotellet olika event och upplevelser såsom konserter, middagar, möten, vinprovningar och sportevenemang.

Fagersta brukshotell är det perfekta valet för konferenser, företagsfester, födelsedagsfester eller en släktträff. Hotellet har lång erfarenhet av att planera sådana events och kan hjälpa till med allt från planering till aktiviteter, underhållning och specialmenyer. De vill att deras konferensgäster ska kunna koppla av och fokusera på att få jobbet gjort.

Fagersta brukshotell har tre olika mötesrum: Smeden för upp till 20 personer, Järnet för upp till 10 personer och Brukspratronen för upp till 40 personer.

För bröllop kan hotellet hjälpa till att skapa just det drömbröllop som ni önskar. Tillsammans kan ni ta fram menyer, dukning och dekoration. Hotellets lokaler rymmer upp till 200 personer och sittningen kan anpassas efter era önskemål.