Tandläkare Arvika

Författare:

Arvika, en kommun i Värmland med en befolkning på drygt 26 000 invånare, har flera tandläkare som erbjuder högkvalitativ tandvård. Oavsett om du behöver en vanlig undersökning, tandreglering eller implantatbehandling, finns det flera tandläkarkliniker att välja mellan.

En av de mest populära tandläkarklinikerna i Arvika är Arvika Tandklinik. Kliniken har funnits i över 50 år och har ett team av välutbildade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. De erbjuder allmäntandvård, akut tandvård, implantatbehandlingar, estetisk tandvård och bettfysiologisk behandling. Arvika Tandklinik är öppen fem dagar i veckan och tar emot både nya och befintliga patienter.

En annan populär tandläkarklinik i Arvika är Apodent. Kliniken ligger centralt och är helt nybyggd. Apodent erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster, inklusive tandimplantat, rotfyllningar och tandreglering med Invisalign. Tandläkarna på Apodent har lång erfarenhet och använder sig av den senaste tekniken och behandlingsmetoderna. Apodent är också lättillgänglig för patienter från Karlstad och andra närliggande områden.

En tredje tandläkarklinik i Arvika är Jonas Karlsson. Kliniken ligger på Kyrkogatan 22 och har funnits i Arvika i flera år. Jonas Karlsson och hans team av tandläkare och tandsköterskor erbjuder allmäntandvård, estetisk tandvård och tandreglering. Kliniken tar emot patienter både via telefonbokning och genom att besöka kliniken personligen.

Arvika tand- och implantatmottagning är en annan tandläkarklinik som erbjuder allmäntandvård, implantatbehandlingar och tandreglering. Kliniken är ansluten till Försäkringskassan och tar emot nya patienter genom remiss. Arvika tand- och implantatmottagning är öppen fyra dagar i veckan och tar emot både nya och befintliga patienter.

Sist men inte minst är Ljunggren Tandläkare en annan tandläkarklinik i Arvika. Kliniken ligger centralt på Kyrkogatan 21E och är enkel att hitta. Ljunggren Tandläkare erbjuder allmäntandvård, estetisk tandvård och tandreglering med Invisalign. Tandläkarna på Ljunggren Tandläkare har lång erfarenhet och strävar alltid efter att ge patienterna den mest personliga och professionella upplevelsen.

Oavsett vilken tandläkarklinik du väljer i Arvika, är det viktigt att du väljer en klinik som passar dina behov.

Kontaktuppgifter till tandläkare i Arvika

Arvika Tand- och Implantatmottagning:
Per Anderssons gata 32, 671 31 Arvika
Telefon: 0570-15660
Öppettider varierar beroende på vecka, se deras hemsida för mer information.

Jonas Karlsson:
Kyrkogatan 22, 671 31 Arvika
Telefon: ej angivet

Arvika Tandklinik:
Torggatan 8, 671 31 Arvika
Telefon: 0570-137 79
Öppettider: mån-fre 07:30-17:00
E-post: info@arvikatandklinik.se

Tandläkarna Ljunggren:
Kyrkogatan 21E, 671 31 Arvika
Telefon: ej angivet