Städning Göteborg

Stadsguiden » Göteborg » Städning Göteborg

Att hålla ett hem rent och snyggt är viktigt för många människor, men ibland kan det vara svårt att hitta tiden eller orken att göra det själv. I Göteborg finns det flera städfirmor som kan hjälpa till med hemstädning och andra städtjänster. Här är några av de bästa städfirmorna i Göteborg enligt omdömen från tidigare kunder:

Haynes Cleaning AB
Haynes Cleaning har fått ett genomsnittligt betyg på 4,5 av 5 från 344 omdömen. Företaget har många års erfarenhet av branschen och sätter alltid kunden i fokus. De är flexibla och jobbar utifrån kundens behov samtidigt som de levererar tjänster av hög kvalitet till bra priser.

Renahus Göteborg AB
Renahus är ett familjeägt städbolag som har fått ett genomsnittligt betyg på 4,8 av 5 från 117 omdömen. Företaget strävar efter att göra kundernas vardag lite enklare genom att erbjuda attraktiva städtjänster till rimliga priser. Alla städningar utförs med kvalitet och självklart en garanti så att du som kund känner dig trygg med ditt val.

Agnes Städ i Göteborg
Agnes Städ grundades 2005 och har fått ett genomsnittligt betyg på 4,5 av 5 från 198 omdömen. Företaget vänder sig till företag, privatpersoner, organisationer och föreningar runt om i Göteborg och erbjuder allt från städning till fönsterputs, golvvård och garagestädning. Agnes städ jobbar för att förena de stora företagens stabilitet med de lilla företagens familjäritet och flexibilitet.

Arcus Transport AB
Arcus Transport har fått ett genomsnittligt betyg på 4,7 av 5 från 105 omdömen. Företaget erbjuder en trygg städtjänst och ser till att din hemstädning blir av, oavsett om det är veckostädning eller månadsstädning. Arcus Transport har kompetent personal och är mycket måna om sina medarbetare, vilket har resulterat i en låg personalomsättning och nöjda kunder.

Relax Städ & Service AB
Relax Städ & Service erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive hemstädning, kontorstädning, storstädning, flyttstädning och fönsterputs. Företaget har fått ett genomsnittligt betyg på 4,5 av 5 från 531 omdömen. Det finns tydlig information som vägleder till enkelt online bokning och företaget strävar efter att göra vardagen mer avslappnad för sina kunder.