Mäklare Stockholm

Stadsguiden » Stockholm » Mäklare Stockholm

Här följer ett urval av mäklare i Stockholm, hela listan:

Husman Hagberg Stockholm

HusmanHagberg är en fastighetsmäklare i Stockholm som har funnits i över 20 år och har expertis inom bostadsaffärer i Stockholmsområdet. Deras mäklare är proffs på både lägenheter och villor och kan ge dig råd om det som höjer värdet på din bostad. Utöver att hjälpa dig med försäljning eller köp av bostadsrätt, hus eller fastighet kan de också svara på frågor om bolån, fastighetsskatt, uppskov och annat som kan vara svårt att hålla koll på. Hos HusmanHagberg får du alltid bästa möjliga förutsättningar kring din bostadsaffär i Stockholmsområdet.

Svensk Fastighetsförmedling i Stockholm

Svensk Fastighetsförmedling är en fastighetsmäklarfirma som har kompetenta mäklare med lokal förankring i Stockholm. Med närmare 40 lokala bobutiker och ett hundratal mäklare i länet, kan de erbjuda hög lokalkännedom för olika områden runt om i Stockholm. Oavsett om du vill sälja ditt boende nära stadskärnan eller hitta en modern nyproduktion i ett växande område runt om Stockholm, kan deras mäklare hjälpa dig.

Svensk Fastighetsförmedlings mäklare har breda kontaktnät och djupgående kunskaper om bostadsmarknaden i Stockholm. De sammanför säljare och köpare från olika platser runt om i Stockholm, såsom Hornsberg och Vasastan i innerstaden till kringliggande områden som Täby, Aspudden och Haninge. Dessutom har de kunskaper om bostadsmarknaden i hela Sverige, med målet att kunna hjälpa kunder att hitta rätt säljare och köpare oavsett var de befinner sig.

Svensk Fastighetsförmedling har funnits sedan 1937 och har sedan dess genomfört många lyckade bostadsaffärer över hela landet. De erbjuder engagerade, välkomnande och kunniga mäklare som kan ge svar på frågor om försäljningspriser och pendlingstider. Oavsett om du behöver sälja eller köpa en bostad, kan du lita på att deras mäklare har expertisen och kunskaperna som krävs för att hjälpa dig genom hela processen.

Widerlöv

Widerlöv är en fastighetsmäklarfirma i Stockholm som förmedlar och värderar alla typer av bostäder i Stockholmsområdet. Firman är inriktad på att erbjuda en trygg och lyckad bostadsaffär för sina kunder och utvecklar ständigt sina mäklartjänster för att ge kunderna en fördel på bostadsmarknaden. Widerlöv är en av innerstadens mest anlitade mäklarfirmor och en viktig del av Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Widerlövs mäklare i Stockholm har djup kännedom om staden och dess omgivningar, vilket ger dem en unik fördel vid förmedling av bostäder. Kunder kan boka en kostnadsfri värdering av sin bostad och kontakta någon av Widerlövs mäklare för att få hjälp med sin bostadsaffär.

Notar

Notar är en erfaren fastighetsmäklarfirma som specialiserar sig på att sälja och värdera bostäder i hela mellansverige. Varje Notar-kontor har mäklare som är experter på det specifika området och arbetar för att göra kunden trygg genom hela försäljningsprocessen. Med över 5 700 förmedlade bostäder till ett värde av drygt 20 miljarder kronor blev Notar årets mäklarkedja för tredje året i rad.

Notar grundades i Norge i slutet av 1980-talet av två advokater som ville ägna sig enbart åt att förmedla bostäder. Företaget blev snabbt populärt och expanderade till Sverige år 1997, där det första kontoret öppnades på Linnégatan i Stockholm. Idag har Notar ca 180 anställda fördelat på 36 kontor och har mäklare i Stockholm, Uppsala, Örebro, Jönköping, Västerås, Sundsvall och Spanien.

Notar har tagit sitt namn från rättvisans våg, eftersom rollen som mäklare handlar om att skapa en trygg affär för både köpare och säljare. Med en positiv anda, ett affärsmässigt engagemang och gedigen kunskap hos våra fastighetsmäklare, strävar vi efter att göra varje affär till kundens livs bästa.

Erik Ohlsson – din mäklare på Värmdö

Erik Ohlsson är en erfaren och välrenommerad mäklare som arbetar på Värmdö, en av Stockholms mest eftertraktade förorter. Med en passion för fastigheter och en stark känsla för service och kundvård, har Erik byggt upp ett rykte som en av de bästa mäklarna i området.

Eriks karriär som mäklare började för mer än 10 år sedan och sedan dess har han hjälpt hundratals av kunder att sälja eller köpa sina bostäder på Värmdö. Hans erfarenhet och expertis på området har gjort honom till en efterfrågad mäklare som alltid lyckas överträffa kundernas förväntningar.

Eriks styrka ligger i hans förmåga att förstå och bemöta kundernas unika behov och önskemål. Genom att lyssna noggrant och anpassa sin strategi efter varje kund, skapar han en personlig och skräddarsydd försäljningsprocess som resulterar i en lyckad affär för alla parter.

För Erik handlar det inte bara om att sälja en bostad, utan om att skapa en varaktig relation med varje kund. Han tar sig tid att förklara varje steg i försäljningsprocessen och håller alltid kunderna informerade och uppdaterade. Genom att erbjuda en hög nivå av service och support, strävar Erik alltid efter att överträffa kundens förväntningar.

Utöver att sälja och köpa bostäder, erbjuder Erik också en bostadsbevakningstjänst för kunder som letar efter sin drömbostad på Värmdö. Med denna tjänst får kunderna tillgång till alla nyaste och mest exklusiva objekt som dyker upp på marknaden, och Erik hjälper dem att hitta sin perfekta bostad.

Som en lokal expert på Värmdö är Erik väl bekant med områdets olika bostadsområden, skolor, service och transportförbindelser. Han är en pålitlig guide för kunder som letar efter en bostad på Värmdö, och hans omfattande nätverk av kontakter ger honom tillgång till de mest exklusiva och eftertraktade bostäderna i området.

Mäklarhuset Stockholm

Mäklarhuset Stockholm Innerstan är en mäklarfirma som specialiserar sig på att förmedla och värdera bostäder i Stockholms innerstad. Företaget erbjuder en heltäckande mäklartjänst där varje affär är unik och anpassad efter kundens behov och önskemål. Med lång erfarenhet och god kännedom om bostadsmarknaden i innerstaden är Mäklarhuset en trygg och pålitlig mäklare för både köpare och säljare.

Vid försäljning av bostad fokuserar Mäklarhuset på en smart exponering med tyngdpunkt på digitala medier för att maximera synligheten av objektet och öka antalet spekulanter. Mäklarfirman har också hög kompetens när det gäller värdering och skapande av en effektiv säljplan för att nå rätt spekulanter. Mäklarhuset strävar efter att göra varje bostadsaffär så smidig och trygg som möjligt för både säljare och köpare.

Mäklarhuset Stockholm Innerstan är en lokal mäklare med god kännedom om de olika områdena i innerstaden. Företaget har engagerade mäklare och medarbetare med hög erfarenhet och lång engagemang som arbetar målinriktat för att nå bästa möjliga resultat för kunden. Mäklarhuset strävar efter att erbjuda sina kunder personlig service i världsklass både före, under och efter själva bostadsaffären.

Mäklarhuset Stockholm Innerstan är också kända för sin höga kundnöjdhet. Företaget strävar alltid efter att erbjuda en personlig service och hög kvalitet på alla sina tjänster. Genom åren har Mäklarhuset uppnått en hög kundnöjdhet, vilket vittnar om företagets kvalitetsmedvetenhet och engagemang.

Privatmäklaren

Privatmäklaren är en digital fastighetsmäklarfirma som har utvecklat en modern mäklartjänst som tar bort allt onödigt och erbjuder en enklare, billigare och smidigare bostadsaffär för sina kunder. Samarbetet mellan säljare och mäklare är en central del av deras filosofi och kunden behåller full kontroll över visningarna och sin bostad. Privatmäklaren sköter allt annat som rör försäljningen och erbjuder ett fast lågt arvode oavsett bostadens värde.

Privatmäklaren utmanar den traditionella mäklarbranschen genom att använda modern teknik på ett smart och effektivt sätt. Deras digitala mäklartjänst gör det möjligt att förmedla bostäder på distans över internet, vilket gör att de kan erbjuda sina tjänster över hela landet. Sedan deras start för mer än 10 år sedan har de hjälpt över 5 000 personer att sälja sina bostäder tillsammans med dem.

Privatmäklaren tror på att kunskap, engagemang och ett brinnande intresse för bostadsaffärer är avgörande för att kunna erbjuda sina kunder den bästa möjliga servicen. Med ett starkt fokus på samarbete och kundservice utmanar de den traditionella mäklarbranschen och tar bort allt onödigt för att erbjuda en bättre mäklartjänst.

Exklusiva mäklare i Stockholm

Stockholm har ett stort utbud av exklusiva fastighetsmäklare, där varje mäklarfirma har sin unika stil och erfarenhet. Nedan följer en kort beskrivning av några av de mest kända och framgångsrika mäklarföretagen i Stockholm.

Skeppsholmen Fastighetsmäkleri Sotheby’s Realty är ett välrenommerat mäklarföretag som arbetar med några av Sveriges mest erfarna och framgångsrika fastighetsmäklare. De har ett omfattande nätverk och djupgående kunskap om marknaden, vilket har resulterat i många rekordnoteringar. Skeppsholmen är specialiserade på exklusiva bostäder och samarbetar med Sotheby’s International Realty för att kunna erbjuda internationell marknadsexponering.

Residence Christie’s International Real Estate är en ledande fastighetsmäklare som är specialiserade på att förmedla exklusiva lägenheter, villor, gods och gårdar. De har ett kontor på Djurgården och arbetar med ett brett spektrum av kunder från hela världen. Residence Christie’s samarbetar med Christie’s, vilket är ett av världens mest respekterade auktionshus, för att kunna erbjuda en unik exponering för sina kunder.

ESNY: Eklund Stockholm New York är ett mäklarföretag som fokuserar på att sälja exklusiva hem i Stockholm och New York. De har ett stort globalt nätverk och arbetar med en affärsmässig fingertoppskänsla. ESNY:s mäklare har lång erfarenhet och en stark lokalkännedom, vilket har lett till många framgångsrika försäljningar.

Simon Crest är en marknadsledande mäklare som specialiserat sig på att förmedla vindsvåningar i Stockholm. De har ett gediget spekulantregister och har uppnått några av de högsta försäljningspriserna på Stockholms fastighetsmarknad. Simon Crest arbetar med en personlig och engagerad mäklartjänst, där kundnöjdhet är i fokus.

Edward Partners är en fastighetsmäklare som arbetar med att förmedla exklusiva bostäder i Stockholm. Deras mäklare har lång erfarenhet och en exceptionell lokalkännedom. Edward Partners nätverk och expertis gör att de kan hitta precis det som kunden söker och ge en personlig och professionell service.

Bjurfors Beyond är ett mäklarföretag som förmedlar bostäder av högsta klass i Sverige och Spanien. De har ett brett utbud av exklusiva hus till salu och deras mäklare har en lång erfarenhet och djupgående kunskaper om marknaden. Bjurfors Beyond arbetar med en personlig och engagerad service, där kundens önskemål är i fokus.